Program

Vika til fots

Statsbygg viser Vika, Nasjonalmuseet og Victoria terrasse: Kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim, Eiendomssjef John Are Iversen og Adm dir Harald Nikolaisen.

Når: 13. september 2023, kl. 17:30 - 18:15

Arrangør: Grape Architects, VIA Vika og Vikaterrassen

Påmelding: Krever påmelding i webapp

Type: sosialt

Hvor: Streetbasketbanen ved Ruseløkka skole

Det er en stor glede å invitere til vandring.
Bli med og se på byen som er blitt til i Vika. Arrangementet gjennomføres som et lavterskels mosjons- og kulturtilbud og varer om lag tre kvarter. Vandringen arrangeres av VIA, Vikaterrassen og Grape Architects, og er en del av Oslo Urban Week 2023s mange arrangementer. Det blir god lyd og god stemning og du lærer garantert noe nytt under vandringen.
Harald Nikolaisen, Adm.dir, Statsbygg
Hege Njaa Aschim, Kommunikasjonsdirektør, Statsbygg
Statsbygg leder en rekke av landets største og mest komplekse byggeprosjekter. Til enhver tid har Statsbygg over 100 prosjekter gående. Statsbyggs røtter går helt tilbake til grunnloven på Eidsvoll i 1814 og oppstarten på en ny nasjonsbygging. Statsbygg har i dag 850 medarbeidere fordelt på hovedkontoret i Oslo og lokalkontorene i Porsgrunn, Bergen, Trondheim og Tromsø. Statsbygg tar sitt samfunnsoppdrag på alvor, og bruker posisjonen til å dyrke frem en mer klimavennlig, innovativ, digital og seriøs byggenæring. I Vika har Statsbygg to eiendommer som vies oppmerksomhet på denne vandringen: Nasjonalmuseet og Victoria terrasse.
Turen gjetes av Geir Rognlien Elgvin fra Grape Architects.

Oppmøte er ved streetbasketbanen i Ruseløkkveien, mellom Ruseløkka skole og Via Vika. Arrangementet er gratis, og det blir enkel servering før vi går av sted. Det blir muligheter for å stille spørsmål.

OMVISERE
Geir Rognlien Elgvin

Hege Njaa Aschim, Kommunikasjonsdirektør, Statsbygg

Harald Nikolaisen, Adm.dir, Statsbygg

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week