Aktuelt

22. mai 2024

Vil du teste ut hvordan det er å bo i Kvadraturen?

I år skal Oslo Urban Week bidra til å skape liv og aktivitet i Kvadraturen. Den perfekte måten å oppleve alt som skal foregå, fra frokostmøter og debatter til negronis og mingling, er å bo midt i hjertet av byen.

30. april 2024

Slik bruker du eventappen!

En enkel guide til hvordan du kommer i gang med OUW-eventappen.

26. april 2024

BILLETTPRISER 2024

Vi introduserer i år en trappetrinnsmodell hvor billettprisene gradvis øker frem mot OUW.

8. mars 2024

Disse møter du på OUW 2024

Vi er godt i gang med å lande medarrangører for Oslo Urban Week. Allerede i dag kan vi bekrefte at store navn som Aspelin Ramm, Mad, Storebrand, Veidekke, Wiersholm, Skanska og Rambøll er blant årets medarrangører. 

15. februar 2024

Årets tema for Oslo Urban Week: Back to the future

Oslo Urban Week vokser stadig, og under årets kickoff for medarrangører samlet over 80 personer seg for å få tips om hvordan man lager et vellykket arrangement og for å mingle med bransjevenner.

26. januar 2024

Oslo Urban Week samler kreftene for 2024

For fjerde gang skal Oslo Urban Week innta Oslos gater, og planleggingen av årets viktigste møteplass for byutvikling er godt i gang. – Vi merker allerede nå at interessen er stor. Det er allerede hentet inn over 40 aktører til årets arrangement, sier fungerende daglig leder i OMA.

14. september 2023

Vi gratulerer OMA Awards vinnere 2023!

Oslos beste byutviklere! Et av våre viktigste verktøy for inspirasjon og utviklingen av Oslo, er å løfte frem og hedre de som utmerker seg. Årets vinnere av OMA Awards har alle vært til stor inspirasjon og gjør Oslo til en enda bedre by og representerer akkurat hva OMA ønsker med prisen. Vi gratulerer Stian Schjelderup, årets pollinator, Badstuene i Oslo, årets bylivsprosjekt, Bylivsgata Grønland, årets høydepunkt, OsloBolig med årets samarbeid og Stortorvet for årets transformasjonsprosjekt.

12. september 2023

Aspelin Ramm vinner Fight Club og er tiårets byutvikler

Fight Club har vært årets høydepunkt for mange. Årets nedtur for noen. Siden starten i 2014 har vi kåret Årets byutvikler.

5. september 2023

Her henter du ditt badge for årets Oslo Urban Week!

For å unngå kø eller at du kommer for seint inn til våre programposter så anbefaler vi at du henter ut badget ditt i god tid.

5. mai 2023

Årets tema: Crisitunity

Kan krisetider øke vår kreativitet, skape bedre samhandling, bedre kvalitet og gi oss mer gjennomtenkte beslutninger? Under årets viktigste dager for byutvikling setter vi mulighetene som kan komme av kriser i fokus. Årets tema for Oslo Urban Week 2023 er "CRISITUNITY".

13. mars 2023

Påfyll døgnet rundt under Oslo Urban Week

Oslo Urban Week samler og inviterer alle med hjerte for byutvikling. Hvordan sikre at du ikke går glipp av noe under Oslo Urban Week? Utvid festivalopplevelsen med Staycation på Sommero for inspirasjon og påfyll hele døgnet.

9. januar 2023

Oslo Urban Week ekspanderer og åpner for alle!

Oslo Urban Week har befestet sin posisjon som Norges viktigste møteplass for byutvikling. Nå gjør arrangøren OMA store strategiske endringer for å treffe bredere, når de mest sentrale aktørene møtes i VIKA i 2023.

16. september 2022

Vi gratulerer OMA Awards vinnere!

Oslos beste byutviklere! Et av våre viktigste verktøy for inspirasjon og utviklingen av Oslo, er å løfte frem og hedre de som utmerker seg. Årets vinnere av OMA Awards har alle vært til stor inspirasjon og gjør Oslo til en enda bedre by og representerer akkurat hva OMA ønsker med prisen. Vi gratulerer Ida Gravdal Haldorsen, årets pollinator, Tullinkvartalet, årets bylivsprosjekt og Trekanten for årets transformasjonsprosjekt.

14. september 2022

Aspelin Ramm-prisen til løsning for Bergen sin sjøfront

Stor jubel på Oslo Urban Week sin åpnings dag da Aspelin Ramm for åttende året på rad premierer den beste masteroppgaven i byutviklings- og eiendomsfag. Med mål om å løfte frem unge byutviklere i jakten på bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for by- og stedsutvikling, fant juryen Tanita Guldbrandsen sin løsning for Bergen sin sjøfront som den beste! Vi gratulerer!!

13. september 2022

Endelig Oslo Urban Week 2022

Stor stas å endelig kunne ønske velkommen til Oslo Urban Week 2022! Programmet er fylt til randen med faglig, sosialt og spennende møter fra morgen til kveld. Dykk ned i dagsprogrammet om du ikke allerede har laget deg en lysløype.

12. september 2022

OUW med daglig sporing av besøkende og kortbruk med Plaace

Med Oslo Urban Week så blir det storinnrykk på Tullin. Rebel skal fylles til bristepunktet og i bakgården i Tullinkvartalet lokkes det med suggerende rytmer og leskende drikke. Men hva blir effekten? Følg OUW sin daglig oppdaterte innsiktsside i samarbeid med teknologiselskapet Plaace.

8. september 2022

Kjøp billett før det er for seint!

Bare dager igjen til vi møtes på Tulllin og i Operaen for OBOS Boligkonferansen. Her følger viktig info om tider før vi stenger billettsalget til Oslo Urban Week 2022.

2. september 2022

Velkommen til Proptech & Oslo Urban Week: WRAP PARTY og OMA Awards!

Velkommen til Proptech & Oslo Urban Week: WRAP PARTY og OMA Awards!

31. august 2022

Her henter du ditt badge Oslo Urban Week 23

For å unngå kø eller at du kommer for seint inn til våre programposter så anbefaler vi at du henter ut badget ditt i god tid. Aldri har Oslo Urban Week hatt flere påmeldte og nå er vi der at det nærmer seg fullt. Alle registrerte deltagere vil få en tekstmelding mandag, 11. sept, med en qr-kode. Denne koden er din unike tilgang som du viser når hun henter ut ditt deltagerpass. Årets OMA crew befinner seg i drivhusene på Vika-terrassen fra tirsdag 12.

10. august 2022

OMA Awards: Stem på Årets bylivsprosjekt 2022

OMA deler ut pris til Årets bylivsprosjekt 2022 under Oslo Urban Week. De nominerte er Tullinkvartalet byrom, Det Gamle Biblioteket og Salt. Du er med på å bestemme hvem som går av med seieren ved å avgi din stemme her.

10. august 2022

OMA Awards: Stem på Årets transformasjonsprosjekt 2022

OMA deler ut pris til Årets transformasjonsprosjekt 2022 under Oslo Urban Week. De nominerte er Sommerro hotell, Trekanten (gamle helserådet) og Tollboden. Du er med på å bestemme hvem som går av med seieren ved å avgi din stemme her.

10. august 2022

OMA Awards: Stem på Årets pollinator 2022

OMA deler ut pris til Årets pollinator 2022 under Oslo Urban Week. De nominerte er Christine Wergeland, Gro Sandkjær Hanssen og Ida Gravdal Haldorsen. Du er med på å bestemme hvem som går av med seieren ved å avgi din stemme her.

5. juli 2022

Staycation på Savoy under Oslo Urban Week?

Hvordan sikre at du ikke går glipp av noe under Oslo Urban Week? Utvid festivalopplevelsen med Staycation på Savoy og opplev 24 timers byen hele festivalen.

30. juni 2022

Velkommen til Proptech Summit!

Få et innblikk i morgendagens eiendomsbransje og teknologien som skal definere den under Proptech Summit på Rebel under Oslo Urban Week torsdag 15. september!

24. juni 2022

Omvisning i Norges første ombruksbygg, bakgårdsfest og mer!

Når Oslo Urban Week inntar Tullin, kommer vi til å vise frem spennende byutvikling i praksis. Derfor gleder vi oss til å invitere dere til en omvisning i Norges første fullskala ombruksbygg - i Kristian Augusts Gate 13.

13. juni 2022

Nytt spennende slipp til Oslo Urban Week

I dag kan vi bekrefte flere spennende arrangementer under høstens viktigste verksted for bedre byutvikling! Vi kan by på Parterapi med utiklere og arkitekter, natt på Historisk Museum, DNBs eiendomskonferanse og mye, mye mer.

2. mai 2022

Oslo Urban Week inntar det nye studenthuset i St. Olavs Gate

Det historiske bygget på Tullin med det karakteristiske spiret i St. Olavs Gate blir Oslos nye studenthus. Sammen med DARK Design Group og SiO skal blant annet det nye byggets potensiale, og mulighetene for et nytt innovasjonsdistrikt diskuteres.

31. mars 2022

24-timers byen Oslo under lupen

Bør Oslo bli en 24-timers by med en egen nattordfører? Verkstedet for bedre byutvikling, Oslo Urban Week (OUW) tar diskusjonen og har invitert den tidligere nattordføreren i Amsterdam for å sette i gang debatten. 13. - 15. september avvikles OUW for andre gang, og i år er det Oslos nye bydel Tullin som er vertskap.

30. mars 2022

Tidligere nattordfører i Amsterdam klar for Oslo Urban Week 22

Oslo Urban Week arrangeres for andre gang 13. - 15. september 2022. Når verkstedet for bedre byutvikling skal diskutere hvordan eiendomsbransjen bedre kan utnytte nattens potensiale og 24-timersbyen, har de fått med seg tidligere nattordfører i Amsterdam, Mirik Milan.

2. februar 2022

Tullinsamarbeidet er vertskap for Oslo Urban Week 2022

Initiativet Tullinsamarbeidet er Oslo Urban Weeks lokale ressurs som skal bistå med å mobilisere lokale ildsjeler, gårdeiere, utviklere, forsknings- og utdanningsinstitusjoner og bydelen. Sammen skal vi skape entusiasme over den brede utviklingen i området og vise fram Tullin på en helt ny måte under høstens Oslo Urban Week.

12. januar 2022

Tre hovedtemaer for Oslo Urban Week 2022

Planleggingen av Oslo Urban Week 2022 på Tullin pågår for fullt. Programkomiteen har valgt tema som følger tre fagspor.

8. november 2021

Flere arrangementer bekreftet til Oslo Urban Week 2022

Planleggingen av neste års Oslo Urban Week på Tullin pågår for fullt. Flere medarrangører har allerede bekreftet sine arrangementer.

13. september 2021

Disse vant priser i OMA Awards

Runar Skjerven Eggesvik, Kristian Augusts gate 13 og Røa Torg vant priser i OMA Awards. Prisene ble delt ut på Oslo Urban Weeks avslutningsfest på Mesh Youngstorget.

6. september 2021

Her henter du passet ditt til Oslo Urban Week

For å unngå kø eller at du kommer for seint inn til våre programposter så anbefaler vi at du henter ut passet ditt i god tid. Se etter våre Oslo Urban Week verter på følgende steder.

4. september 2021

Velkommen til utstillingsåpning for OMA Awards

I forbindelse med OMA Awards 2021 inviterer OMA til utstillingsåpning på Sukkerbiten, mandag 6. september kl. 18:00.

3. september 2021

Velkommen til OUW Streaming Lounge

Er du redd for å gå glipp av noe? Stikk heller innom vår Streaming Lounge på Sørenga Social Club.

2. september 2021

Gjør det meste ut av Oslo Urban Week

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Oslo Urban Week til uken! Her kommer noen tips på hvordan du kan få det beste ut av reisen som går over tre dager.

30. august 2021

OMA Awards: Stem på Årets bylivsprosjekt 2021

OMA deler ut pris til Årets bylivsprosjekt 2021 under Oslo Urban Week. De nominerte prosjekter er Røa Torg, Stasjonsallmenningen og Sukkerbiten. Du er med på å bestemme hvilket prosjekt som går av med seieren ved å avgi din stemme her.

30. august 2021

OMA Awards: Stem på Årets transformasjonsprosjekt 2021

OMA deler ut pris til Årets transformasjonsprosjekt 2021 under Oslo Urban Week. De nominerte prosjekter er Amerikalinjen, Kristian August gate 13 og Pressens Hus. Du er med på å bestemme hvilket prosjekt som går av med seieren ved å avgi din stemme her.

30. august 2021

OMA Awards: Stem på Årets pollinator 2021

OMA deler ut pris til Årets pollinator 2021 under Oslo Urban Week. De nominerte er Aslaug Tveit, Runar S. Eggesvik og Stig L. Bech. Du er med på å bestemme hvem som går av med seieren ved å avgi din stemme her.

25. august 2021

Trygg konferanse

Oslo Urban Week gjennomføres som et trygt arrangement i tråd med FHIs kjøreregler for smittevern. Vi oppfordrer deltakere til å stille med grønt koronasertifikat.

11. august 2021

OMA søker vertskap for Oslo Urban Week 2023 og 2024

Hvilket område i Oslo eller by i Osloregionen bør være vertskap for Oslo Urban Week?

25. juni 2021

Emilie Stordalen med spådommer om hotell- og reiseliv

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med spådommer om byen etter pandemien. Emilie Stordalen spår hotell- og reiselivstrender post corona.

24. juni 2021

Gjør det meste ut av Oslo Urban Week med staycation

Bransjen samles til «staycation» på Amerikalinjen under høstens Oslo Urban Week.

17. juni 2021

DNB Eiendomskonferanse legges til Oslo Urban Week

Med over tretti arrangementer på tre dager er det ingen tvil om at Bjørvika vil syde av liv og røre under høstens Oslo Urban Week. Nå bekrefter også DNB at de ønsker å bli med på moroa og legger sin eiendomskonferanse til den nye bransjearenaen.

16. juni 2021

Henrik Botten Taubøll med spådommer om kontoret

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med spådommer om byen etter pandemien. Femte person ut er Henrik Botten Taubøll.

11. juni 2021

Susanne Holzweiler med spådommer om retail

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med spådommer om byen etter pandemien. Fjerde person ut er Susanne Holzweiler.

9. juni 2021

Runar Skjerven Eggesvik med spådommer om bylivet

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med spådommer om byen etter pandemien. Tredje person ut er Runar Skjerven Eggesvik.

26. mai 2021

Nejra Macic med spådommer om boligmarkedet

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med spådommer om byen etter pandemien. Andre person ut er Nejra Macic.

20. mai 2021

Raymond Johansen med spådommer om Oslo

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med spådommer om byen etter pandemien. Først ut er Raymond Johansen.

19. mai 2021

Spådommer

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med spådommer om byen etter pandemien, hvor kjente bransjepersoner reflekterer rundt året som har gått og spår hvordan byen og deres felt vil se ut etter pandemien.

11. mai 2021

Restarter byen med Oslo Urban Week

Overordnet tema for Oslo Urban Week er nærhetsbyen, med særlig fokus på hvordan vi skal restarte byen og utvikle byen fremtidsrettet etter en lang periode med lockdown. Har behov og bevegelsesmønster endret seg, er det nye muligheter eller lærdom vi kan ta med oss videre? Og ikke minst - vi tror vi alle har mye Oslove å gi byen.

29. april 2021

OMA varmer opp til Oslo Urban Week med podkast om byutvikling

OMA har nettopp lansert podkasten Bysnakk, hvor Erling Fossen og Maren Bjerkeng inviterer spennende gjester til å snakke om framtidens byer og trender innenfor byutvikling. Hør nyeste episode som handler om utviklingen av Bjørvika.

10. mars 2021

Lager MIPIM i Oslo

Med nysatsningen Oslo Urban Week skal OMA lage «MIPIM i Oslo» i september. OBOS, Veidekke og Sweco bekrefter at de legger sine arrangementer til Oslo Urban Week.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week