Obs! Du ser nå på et arrangement fra 2023.
Program

Utstillingsåpning: "Dypdykk"

LARK landskap/ Dark Design Group, HAV Eiendom, NPRO, Fornebu Brygge /Selvaag og Slemmestad Brygge inviterer til åpning av arrangementsserien og utstillingen "DYPDYKK" på Brygga Bar. Det er krise i Oslofjorden. Gjennom flere tiår har den blitt fylt med gjødsel fra jordbruket og kloakk fra avløpssystemet. I tillegg er det utfordringer med miljøgifter og overfiske, for mye alger og for lite oksygen. Årsakene er mange og sammensatte - og klimaendringene er med på å forsterke alle utfordringene.

Når: 12. september 2023, kl. 12:30 - 13:00

Arrangør: LARK landskap/ Dark Design Group, HAV Eiendom, NPRO, Fornebu Brygge /Selvaag og Slemmestad Brygge

Påmelding: Krever påmelding i webapp

Type: sosialt

Hvor: Posthallen, Kvadraturen

Vår bransje har et stort ansvar på sine skuldre for å skape omgivelser som sikrer en bærekraftig framtid, og vi tror det er helt nødvendig med tverrfaglig samarbeid for å løse problemene. Vi har derfor invitert inn både forskere, fagfolk, politikere og byutviklere – slik at vi sammen kan gjøre et dypdykk i Oslofjorden.

Vi ønsker å opplyse, inspirere og engasjere besøkende til å ta en aktiv rolle i bevaringen av Oslofjorden. Gjennom å forstå de komplekse utfordringene og utforske de mange mulighetene som finnes, håper vi at alle vil føle seg motivert til å bidra til en bærekraftig fremtid for Oslofjorden.

PROGRAM

12:00 - Dørene åpner.

12:30 - LARK landskap og Dark Design Group åpner utstillingen «Dypdykk».

12:45 - Suppe, bobler & mingling


Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week