Program

Oslo Urban Week - Avslutningsfest (3/3)

Velkommen til en heidundrende avslutningsfest etter en innholdsrik og inspirerende uke i Vika. Vi avslutter Oslo Urban Week med OMA Awards og kåring av vinneren i årets basketballturnering. Etterfulgt av dette blir det fest, dans og mingling til beina, og munenn ikke klarer å sladre eller danse mer.

Når: 14. september 2023, kl. 21:00 - 23:00

Arrangør: Vertskapet (Aspelin Ramm, FERD, Storebrand, VIA og OMA)

Påmelding: Krever påmelding i webapp

Type: sosialtnettverk

Hvor: 3KT

Dette arrangementet er den del av avslutningen på Oslo Urban Week og en av tre arrangementer på samme lokasjon.

Om du i tillegg ønsker å se CRISITUNITY - Blir Alt Bra? og OMA Awards så krever alle tre arrangementene påmelding.

Oslo Urban Week avsluttes med et tettpakket program 14. september fra kl 15:30 oppe i Ruseløkkveien.

Årets vertskap, Vika områdesforum har vist at et tett samarbeid med kommunen blir til flotte resultater! Ruseløkkveien stenges under tre dager og fylles med byliv. Bli med på paneldebatt, presentasjon av Oslo Urban Weeks egne under cover team som skal presentere en SWOT for Vika. Hør om det spennende prosjektet til Oslo Kommune “prosjekt levende gater”, delta eller se på OMAs egne Basketballturnering (meld deg på her) mens du lytter til musikk, spiser et pizzastykke og nyter Vika på sitt beste.

Imens resten av Oslo danser videre i gata flytter vi stabelen ned til 3KT for å hylle og danse med vinnere og nominerte! Etterfulgt av dette blir det fest, dans og mingling til beina, og munnen ikke klarer å sladre eller danse mer.

Velkommen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week