Obs! Du ser nå på et arrangement fra 2023.
Program

Frokost:Lab: Byutvikling i Oslo 2023-2027

Grape Architects og Advokatfirmaet Selmer inviterer til tidenes største Frokost:Lab hvor Oslovalget for 2023 oppsummeres.

Når: 12. september 2023, kl. 08:00 - 09:45

Arrangør: Grape Architects og Advokatfirmaet Selmer

Påmelding: Krever påmelding i webapp

Type: fagligsosialtnettverk

Hvor: I Grapes lokaler i Ruseløkkveien 14

Det store spørsmålet som stilles er: Hva vil skje med Oslos byutvikling 2023-2027?

Grape Architects og Selmer arrangerer stort frokostmøte på Johan Svendsens plass. Det blir servert frokost og drikke. Alle er velkommen mellom Haakon VIIs gate 10, Oslo konserthus, Victoria terrasse og Grapes lokaler og Selmers nye lokaler i Ruseløkkveien 14.

Arrangementet starter klokken 08:00, og klokken 08:30 begynner det morsomme, faglige og viktige budskapet fra scenen. Hvordan vil Oslos byutvikling bli. Arrangementet ble til for første gang i 2019, hvor også byutvikling og valget var temaet. Denne gangen er de vi har invitert inn til å dele sine perspektiver supermotivert for å underholde og gi gode svar på hva vi kan vente oss de neste fire årene.

Arrangementet er åpent for alle, det er gratis, og det eneste vi ber om er at påmeldingsknappen brukes, så vi kan planlegge frokost til alle.

MØTELEDER

Christian Borch
Christian er en god møteleder, og skal i løpet av arrangementet gi publikum flere svar enn spørsmål på hvordan byutviklingen i Oslo blir frem til neste valg. Han har bred bakgrunn som forfatter, nyhetsanker, journalist og møteleder.

INNLEDERE


Stian Berger Røsland
Stian er advokat og tilknyttet avdeling eiendom i advokatfirmaet Selmer, og har bred erfaring fra skjæringspunktet mellom jus, forvaltning og politikk. Stian ledet byrådet i Oslo fra 2009 til 2015 for Høyre.

Tone Tellevik Dahl
Tone er administrerende direktør i Norsk Eiendom, og har i perioden 2015 til 2019 vært AP-byråd for oppvekst og kunnskap og eldre, helse og arbeid, samt at hun var nestleder i Byutviklingskomiteen i Oslo fra 2007 til 2011.

Innlederne skal bruke tiden frem til valgdagen, og ikke minst natten fra 11. til 12. september til å analysere utfallet av kommunevalget i Oslo. Deres to innledninger vil bære preg av å hevde fasiten for hvordan Oslos byutvikling utvikler seg i perioden 2023-2027.

DUELL

James Stove Lorentzen
James er leder av Byutviklingsutvalget, og har vært godt plassert for Høyre i Oslo bystyre siden 2011. I løpet av valgnatten vil James ha klart for seg hvordan Høyre vil gjøre Oslo bedre de neste fire årene.

Mansoor Hussain
Mansoor er byrådssekretær på Byrådslederens kontor, og sitter i bystyret for Arbeiderpartiet. Tidligere i år mottok han Cityglød-prisen, og Mansoor lover å ha klart for seg hvordan Arbeiderpartiet skal gjøre Oslo bedre de neste fire årene.

Lenke til Facebook-event: https://www.facebook.com/events/613681753895862

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week