FAQ | Oslo Urban Week

FAQ

Hva er Oslo Urban Week?

Oslo Urban Week er et verksted for bedre byutvikling. Det er en helt ny møteplass for deg som er engasjert i utviklingen av framtidens byer og lokalsamfunn. OUW blir arrangert over tre dager med fokus på aktuelle bransjetema, debatt og gode sosiale møteplasser for hele bransjen. Flere arrangementer vil også være åpne for Oslos innbyggere.

Hvor arrangeres Oslo Urban Week?

Oslo Urban Week 2021 er lagt til Bjørvika. OUW skal aktivisere hele området og ta i bruk så mange lokasjoner som mulig.

Hvorfor Bjørvika?

Oslo Urban Week skal ikke bare snakke om byutvikling, men også vise byutvikling i praksis. Derfor arrangerer vi OUW i et område som vi mener representerer god byutvikling. Neste år vil et annet område i Oslo stå i fokus.

Når starter Oslo Urban Week?

Oslo Urban Week starter tirsdag 7. september kl. 09:00.

Når kan jeg kjøpe billetter?

Billetter til Oslo Urban Week er i salg nå.

Hvem står bak Oslo Urban Week?

OMA (Oslo Metropolitan Area) eier og arrangerer Oslo Urban Week. OMA er en medlemsorganisasjon og et nettverk for helhetlig og bærekraftig byutvikling.

Hvordan kan min organisasjon bli med i programmet?

Oslo Urban Week kan betraktes som en stor paraply og aktører tilknyttet eiendomsbransjen inviteres derfor til å legge sine arrangementer inn i OUW-programmet, 7.-9. september. Ta kontakt med daglig leder, Erling Fossen, på e-post erling@oslometropolitanarea.no dersom du ønsker å bli medarrangør.

Frivillige

Ønsker du å bidra til gjennomføringen av Oslo Urban Week? Registrer ditt ønske om å jobbe som frivillig ved å sende en e-post til vår prosjektleder, Katharina Skaset: katharina.skaset@wal.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.