FAQ | Oslo Urban Week

FAQ

Hvor henter jeg min billett til Oslo Urban Week?

Billettene kommer på e-post ca én uke før Oslo Urban Week starter. Billetten er en digital QR-kode, denne innløses ved å scanne den på registreringstasjonen på Folketeatret på Folketeatret i Storgaten 21-23 (inngang fra Youngstorget), første konferansedag den 7. september, fra kl. 08:00-15:00. Her får deltakeren påsatt festivalarmbånd som er gyldig for de tre dagene.

Sjekk spamfiltret dersom du ikke finner billetten din på-post. Fant du ikke billetten din der heller kan du ta kontakt med support på support@vier.live så hjelper vi deg.

Dersom du ikke rekker å hente passet ditt på Folketeatret, kan du hente det på vår mobile registreringsstasjon - se etter Oslo Urban Week-sykkelen. Se hvor du finner sykkelen her.

NB! Vi ber om forståelse for at din billett er personlig og ikke kan bytte hender, dette er fordi vi må ha kontroll på hvem som deltar av hensyn til gjennomføring av en trygg konferanse og effektiv smittesporing.

Trygg konferanse

Oslo Urban Week gjennomføres som et trygt arrangement i tråd med FHIs kjøreregler for smittevern. Vi samarbeider med profesjonelle aktører med svært gode rutiner og kompetanse, og gjør en rekke tiltak for å hindre smittespredning. Dersom du har symptomer, ber vi deg om å holde deg hjemme og følge konferansen fra vår digitale plattform.

Grønt koronasertifikat

Oslo Urban Week skal være trygt for alle. Vi oppfordrer deg som ikke er fullvaksinert til å ta en hurtigtest før du deltar på våre eventer. Både vaksinering og negativ test vil gi deg et grønt koronasertifikat. Negativ test er gyldig i 24t. Les mer om hvor du kan ta gratis hurtigtest her.

NB! Eventene Fight Club, Oslo Social Club og Oslo Urban Week - avslutningsfest krever fremvisning av grønt koronasertifikat i døren.

Frivillige

Ønsker du å bidra til gjennomføringen av Oslo Urban Week? Vi trenger deg! Registrer ditt ønske om å jobbe som frivillig ved å sende en e-post til vår prosjektkoordinator, Shirin Khademi: shirin.khademi@wal.no

Hva er Oslo Urban Week?

Oslo Urban Week er et verksted for bedre byutvikling. Det er en helt ny møteplass for deg som er engasjert i utviklingen av framtidens byer og lokalsamfunn. OUW blir arrangert over tre dager med fokus på aktuelle bransjetema, debatt og gode sosiale møteplasser for hele bransjen. Flere arrangementer vil også være åpne for Oslos innbyggere.

Hvor arrangeres Oslo Urban Week?

Oslo Urban Week 2021 er lagt til Bjørvika. OUW skal aktivisere hele området og ta i bruk så mange lokasjoner som mulig.

Hvorfor Bjørvika?

Oslo Urban Week skal ikke bare snakke om byutvikling, men også vise byutvikling i praksis. Derfor arrangerer vi OUW i et område som vi mener representerer god byutvikling. Neste år vil et annet område i Oslo stå i fokus.

Når starter Oslo Urban Week?

Oslo Urban Week starter tirsdag 7. september kl. 09:00.

Når kan jeg kjøpe billetter?

Billetter til Oslo Urban Week er i salg nå.

Hvem står bak Oslo Urban Week?

OMA (Oslo Metropolitan Area) eier og arrangerer Oslo Urban Week. OMA er en medlemsorganisasjon og et nettverk for helhetlig og bærekraftig byutvikling.

Hvordan kan min organisasjon bli med i programmet?

Oslo Urban Week kan betraktes som en stor paraply og aktører tilknyttet eiendomsbransjen inviteres derfor til å legge sine arrangementer inn i OUW-programmet, 7.-9. september. Ta kontakt med daglig leder, Erling Fossen, på e-post erling@oslometropolitanarea.no dersom du ønsker å bli medarrangør.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.