Program

Sweco-frokost med Aspelin Ramm

Velkommen til Nabolagskontoret på Det Norske Teatret 15. september! I forbindelse med Oslo Urban Week inviterer vi til Sweco-frokost med Aspelin Ramm.

Når: 15. september 2022, kl. 06:30 - 08:30

Hvor: Det Norske Teatret – Midtgulvet 2. etasje

Type: Fysisk + streaming
Åpent arrangement (påmelding her)

Sweco-frokosten

Byutvikling har alltid vært drevet frem av et grunnleggende behov for sosial samhandling og utveksling av varer og tjenester. De siste århundrene har mektige banker, advokatkontor og konsulentselskaper stått bak oppføringen av byens nye symbolbygg i form av kontorer på byens beste tomter. Dette har ført til at våre byer og transportsystemer er planlagt ut fra premisset om at vi effektivt kan forflytte massene av kontorister fra forstedene inn til sentrum mandag til fredag.

Men verden, byen og arbeidsplassen er i endring, og derfor spør vi: Hvordan står de monofunksjonelle kontorbyggene seg som konsept og ingrediens i framtidens byer? Er denne typologien svaret på arbeidsgivers behov og arbeidstakers ønsker – og er de svar på attraktive nabolag som tilfører verdi til samfunnet for øvrig?

Dette er noe av det Sweco og Aspelin Ramms sommerstudenter skal svare på. Vi serverer deilig frokost på Det Norske Teatret og inviterer til presentasjon og debatt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.