StRam lunsj – er Oslo klar for å bli en vertikal by? | Oslo Urban Week
Program

StRam lunsj – er Oslo klar for å bli en vertikal by?

Storebrand Eiendom og Rambøll inviterer til faglig lunsj og mingling i bakhagen til Grei Kafé i Skippergata 3. NB! Arrangementet er dessverre fulltegnet.

Når: 7. september 2021, kl. 10:00 - 13:00

Hvor: Grei Kafé (Skippergata 3)

Type: Fysisk + streaming
Åpent arrangement (påmelding her)

Revideringen av høyhusstrategien for Oslo har blåst nytt liv i høyhusdebatten. Vi hiver oss på denne, og samler en stjernespekket godtepose av foredragsholdere og debattanter.

Vi tar på «fremtidsbrillene» og får et innblikk i megatrender, teknologi og innovasjon. Hvilken rolle kan høyhus spille ift. konkurransekraft, verdiskapning og bærekraft?

Globale og nordiske case-studier vil presenteres for å illustrere høyhusets rolle som et virkemiddel for strategisk fortetting.

Hvor gir det mening å bygge et høyhus? Er det lokasjon og tetthet som av avgjørende faktorer, eller kan et høyhus i periferien bidra til å skape positive ringvirkninger for et område? Vi bidrar til å polarisere debatten og har fått med oss Ollie Wildman og Julian Chen til å løfte ulike perspektiver.

StRam lunsj på Grei Kafé i Skippergata 3

PROGRAM

12:00-13:00 Mingling med litt mat og godt drikke i glasset

13:05-13:20 Ollie Wildman (Head of High-Rise UK, Rambøll)

Ollie er sivilingeniør og har erfaring fra store internasjonale og profilerte prosjekter. Ollie er involvert i prosjekter fra et tidlig stadium og har høyt fokus på innovasjon og kreative løsninger som møter kundens behov. Han har lang erfaring i å lede tverrfaglige ingeniørteam, og benytter digitale verktøy for å lage dynamiske konsepter som sikrer kommunikasjon og forståelse av prosjekter. Ollie er opptatt av bærekraftig utvikling og har blant ledet bruken av «design for manufacturing and assembly»- konsept på flere profilerte prosjekter. Karbonfattige materialer og gjenbruk av konstruksjonsmaterialer er også en drivende interesse.

13:20-13:35 Julian Chen (Head of tall building Denmark, Henning Larsen Arkitekter)

Julian er arkitekt og er spesialisert innen design av høyhus og arealplanlegging. Julian er spesielt interessert i utvikling av kontorarealer med blandet bruk som utvikles basert på markedsforståelse og høye sosiale og miljømessige ambisjoner. Julian har lang erfaring fra konsept til bygging, og har samarbeidet og realisert flere prisbelønte prosjekter i Europa, Nord-Amerika, Midtøsten og Australia.

Ollie Wildman og Julian Chen

Vi avslutter debatten der vi forsøker å finne svar på hovedspørsmålet. I debattpanelet har vi samlet et knippe sterke meningsytrere og inviterer publikum til å avgi sin stemme.

13.40-14.15 Debatt

Bygger vi høyt nok, og er Oslo klar for en forandring?

-Ellen de Vibe, tidligere direktør i Plan & Bygningsetaten
-Sverre Landmark, Probiz
-Richard Kruse, Storebrand Eiendom
-Moderator: Geir Rognlien Elgvin

Gled dere til en underholdende seanse i avslappende omgivelser.

Arrangementet er åpent for alle, men krever påmelding.

Husk å melde deg på her: https://surveys.ramboll.com/LinkCollector?key=U4E7YCP6S516

NB! Arrangementet er dessverre fulltegnet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.