Roast Night - Daniel K. Siraj | Oslo Urban Week
Program

Roast Night - Daniel K. Siraj

Konsernsjef i OBOS, Daniel K. Siraj er klar for å bli roasted av Geir Rognlien Elgvin fra NSW Arkitektur.

Når: 7. september 2021, kl. 16:00 - 17:00

Hvor: Vesper Bar (Dronning Eufemias gate 32)

Type: Fysisk
Krever billett til OUW

Pinsevennen fra Moi har Jesus som lederforbilde og styrer OBOS som en sektleder. Som Norges suverent mektigste eiendomsmagnat bruken han makten sin til å blande seg inn i det meste som ikke har med byutvikling å gjøre, f.eks. norsk toppfotball. Mens pengebingen til OBOS eser ut, og medlemmene gjør stadig opprør, forsikrer han oss til stadighet at han ikke er en cowboy. Daniel lever som han lærer og bor i et av Oslos kanskje styggeste nybygg siste 10 år, selvsagt bygget av en konkurrent.

Da Oslo Urban Week sendte forespørsel om å delta på byutviklingens første og andre roast, brukte Daniel K. Siraj og Andreas Vaa Bermann seks uker på å svare, hvor Siraj ble slått av Bermann med åtte minutter. Vi kan, før roast blir en del av Oslo Urban Week, konkludere med at PBEs ansatte har kortere responstid enn OBOS. Tone Tellevik Dahl derimot ble forespurt 15. mai på selveste Oslodagen og sa straks begeistret JA, så fremt hun får lov til å slå tilbake. Noe hun selvfølgelig får lov til.

Vi får håpe de tre utvalgte har brukt tiden godt og forberedt seg mentalt på denne seansen der roastmaster med kolleger og venner av de roastede får fullmakt til å underholde med skadefryd. Forvent deg at Wikipedia-siden til Andreas og Tone blir oppdatert, og at Daniel endelig får sin egen etter roastingen.

Roasten ledes av roastmaster Geir Rognlien Elgvin fra NSW Arkitektur.

Arrangementet krever billett til Oslo Urban Week, men ingen påmelding. Møt opp tidlig for å sikre deg plass.

Om Rost Night

Roast Night er et konsept der humor, infamitet og alvorlige undertoner blandes i en forhåpentligvis underholdende coctail. Hensikten med konseptet er å bli bedre kjent med en maktperson som spiller en viktig rolle i Oslos byutvikling. Roastmaster skal trenge gjennom det profesjonelle skallet maktmenneskene omgir seg med, for at tilhørerne skal bli kjent med hvem de egentlig er.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.