Roast Night - Andreas Vaa Bermann | Oslo Urban Week
Program

Roast Night - Andreas Vaa Bermann

Andreas Vaa Bermann, avdelingsdirektør for områdeutvikling i Plan- og bygningsetaten er klar for å bli roasted av Geir Rognlien Elgvin fra NSW Arkitektur.

Når: 8. september 2021, kl. 16:30 - 17:30

Hvor: Vesper Bar (Dronning Eufemias gate 32)

Type: Fysisk
Krever billett til OUW

Andreas er barnebarnet til Telemarks store billedhugger Dyre Vaa. Fra sin bolig i Søndre gate kunne han skue over på skulpturene på Eventyrbrua til sin bestefar i en årrekke. Vaa Bermann er arkitekten som ikke ville bygge noe, og har en heller broget karriere i privat sektor bak seg, og bruker nå sin makt i PBE til å gjøre livet surt for alle de flinke arkitektene. Dersom «Little Britain» skulle bli spilt inn i Oslo, ville hovedhandlingen vært fra Bermanns kontor, hvor datamaskinen hans konstant ville sagt «no».

Da Oslo Urban Week sendte forespørsel om å delta på byutviklingens første og andre roast, brukte Daniel K. Siraj og Andreas Vaa Bermann seks uker på å svare, hvor Siraj ble slått av Bermann med åtte minutter. Vi kan, før roast blir en del av Oslo Urban Week, konkludere med at PBEs ansatte har kortere responstid enn OBOS. Tone Tellevik Dahl derimot ble forespurt 15. mai på selveste Oslodagen og sa straks begeistret JA, så fremt hun får lov til å slå tilbake. Noe hun selvfølgelig får lov til.

Vi får håpe de tre utvalgte har brukt tiden godt og forberedt seg mentalt på denne seansen der roastmaster med kolleger og venner av de roastede får fullmakt til å underholde med skadefryd. Forvent deg at Wikipedia-siden til Andreas og Tone blir oppdatert, og at Daniel endelig får sin egen etter roastingen.

Roasten ledes av roastmaster Geir Rognlien Elgvin fra NSW Arkitektur.

Arrangementet krever billett til Oslo Urban Week, men ingen påmelding. Møt opp tidlig for å sikre deg plass.

Om Roast Night

Roast Night er et konsept der humor, infamitet og alvorlige undertoner blandes i en forhåpentligvis underholdende coctail. Hensikten med konseptet er å bli bedre kjent med en maktperson som spiller en viktig rolle i Oslos byutvikling. Roastmaster skal trenge gjennom det profesjonelle skallet maktmenneskene omgir seg med, for at tilhørerne skal bli kjent med hvem de egentlig er.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.