Program

Masterpitch og prisutdeling

Aspelin Ramm-prisen går av stabelen for åttende gang under Oslo Urban Week. Finalistene vil som vanlig presentere sin oppgave og en vinner vil kåres. Masterpitch og prisutdeling Sted: Trekanten Tid: 13.9 kl. 16.00–17.30 Program Velkommen ved Gunnar Bøyum «Skråblikk på byutvikling, smak og klasse» ved Kjetil Rolness Prisutdeling – finalistene presenterer sine masteroppgaver og en vinner kåres Bullshitbingo Erling Dokk Holm møter et knippe direktører og går i dybden på prosjekter, visjoner og strategier. Publikum kjemper om å få bingo ved å krysse av etterhvert som «buzzordene» ramler ut. Deltakere: Sonja Horn (Entra), Andreas Jul Røsjø (Møller Eiendom), Christian Ringnes (Eiendomsspar), Gunnar Bøyum (Aspelin Ramm)

Når: 13. september 2022, kl. 14:00 - 15:30

Hvor: Trekanten

Type: Fysisk + streaming
Krever billett til OUW (påmelding her)

Med sin masteroppgave om hvordan Oslos klimastrategi skaper barrierer for dem som har funksjonsnedsettelser, stakk Yngve Bråten av med fjorårets Aspelin Ramm-pris.

Med prisen ønsker Aspelin Ramm å oppmuntre til kunnskapsutvikling som vil bidra til bedre og mer fremtidsrettet byutvikling for byer og tettsteder.

Konkurransen er rettet mot masterstudenter som utdanner seg i Norge, og norske studenter som utdanner seg i utlandet. Prisen vurderer masteroppgaver innenfor eiendomsutvikling, arkitektur, landskapsarkitektur, samfunnsgeografi, ingeniørfag, økonomi og planlegging

– Målet med prisen er å motivere de flinkeste unge til å velge nettopp vår bransje, i konkurranse med alle andre næringer. Siden starten i 2015 har vi sett mange gode kandidater til prisen, og det gleder oss å se at det stadig kommer dyktige, unge folk til bransjen, sier Gunnar Bøyum, administrerende direktør i Aspelin Ramm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.