Master Pitch I Oslo Urban Week 2021 | Oslo Urban Week
Events

Master Pitch – Aspelin Ramm Prisen 2021

September 8, 2021, kl. 02:00 PM - 04:00 PM
TBA

Årets finalister til Aspelin Ramm-prisen 2021 presenterer sine oppgaver og vinneren kåres!

Vinner av Aspelin Ramm-prisen, Hugo, står med diplom og blomster og smiler til kamera. Til hans venstre side står Aspelin Ramm-sjef, Gunnar Bøyum og til høyre står juryleder Marianne Skjulhaug fra AHO. Begge smiler.

Aspelin Ramm arrangerer Master Pitch under Oslo Urban Week. Administrerende direktør Gunnar Bøyum inviterer til en samtale om rekruttering til by- og eiendomsutviklingsbransjen med tonegivende aktører. Unge stemmer er viktige for å bygge fremtidens by – hvordan får vi de beste til å velge vår bransje? Noen av de beste er nettopp finalistene til Aspelin Ramm-prisen, og de vil pitche sine masteroppgaver, før vinneren kåres.

Med prisen ønsker Aspelin Ramm å løfte frem unge talenter og oppmuntre til kunnskapsdeling mot en bedre, mer fremtidsrettet by- og stedsutvikling. Prisen vurderer masteroppgaver innenfor eiendomsutvikling, arkitektur, landskapsarkitektur, samfunnsgeografi, ingeniørfag, økonomi og planlegging.

På bildet: Med sin masteroppgave om kunstig intelligens og arkitektur stakk Hugo André Mowinckel Nilsen av med Aspelin Ramm-prisen 2020. Her med Gunnar Bøyum (Aspelin Ramm) og juryleder Marianne Skjulhaug (AHO). Foto: Nicki Twang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.