Kan nye samarbeid skape flere jobber? | Oslo Urban Week
Program

Kan nye samarbeid skape flere jobber?

Siste dag av Oslo Urban Week fylles Youngstorget med matprodusenter og entreprenører. Bak Torguka står «Torginitiativet for Oslo», et initiativ ledet av YTE. De inviterer til et event der fokus er på nye samarbeidsmuligheter og innovasjon i byutviklingen. Og om begrepet «sosial bærekraft»

Når: 9. september 2021, kl. 13:00 - 14:00

Hvor: Det store teltet på Youngstorget

Type: Fysisk
Åpent arrangement

«Alle som vil skal få muligheten», er noe adm.dir. i 4Service, Tor Rønhovde har sagt lenge. 4Service er ett av flere selskaper som står bak etableringen av YTE, som blant annet har tatt initiativet til «Torginitiativet for Oslo» og en stor torguke på Youngstorget (www.torguka.no).

Siste dag av Oslo Urban Week fylles Youngstorget med matprodusenter og entreprenører. Unge fra hele Oslo vil også sette sitt preg på torget, og målet er å se hvordan Oslos største markeds- og møteplass kan bli en attraksjon for hele Oslo. Vi inviterer til et event der vi får høre om hvordan skape nye samarbeidsmuligheter, tenke nytt rundt inkludering, og også presentere en undersøkelse som forteller om holdninger til sosial bærekraft i næringslivet.

Er «sosial bærekraft» bare et moteord? Hva betyr det? Er det faktisk vilje til å satse? Hva skal til, og hva er behovene fremover fra næringslivets side? Hvordan kan eiendomsaktører, leietakere og leverandører jobbe sammen om å skape jobber fremover – og hva da med det offentlige?

Torsdag 9. september klokken 15:00 inviterer vi til å møtes i det store teltet på Youngstorget.

Arrangementet er åpent for alle.

Program

Knut Schreiner (Rodeo og Torginitiativet) innleder om Torguka, sosial bærekraft og begreper. Ola Gaute Aas Askheim (Opinion) presenterer resultatene fra en undersøkelse Opinion har gjennomført for å vite mer om hvordan eiendomsbransjen forholder seg til sosial bærekraft. Øystein Aurlien (YTE Sammen og Torginitiativet) leder en samtale med Ola Gaute Aas Askheim, Tone Hartviksen (4Service) og André Sjorup Anker (Spiring.no). 4Service var sentral i etableringen av YTE, med visjonen "Alle som vil skal gis muligheten til en jobb". Spiring.no er en sosial entreprenør, som også stiller ut under Torguka. Hvordan kan vi sammen skape flere jobbmuligheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.