Byvandring i Bjørvika | Oslo Urban Week
Program

Byvandring i Bjørvika

ByKuben og Oslo S Utvikling inviterer til byvandring i Bjørvika under Oslo Urban Week.

Når: 9. september 2021, kl. 15:00 - 16:00

Hvor: Anne-Cath. Vestlys plass

Type: Fysisk
Åpent arrangement

ByKuben og Oslo S Utvikling inviterer til byvandring i Bjørvika. Underveis på turen får du vite mer om visjonen bak utviklingen av området. Hvordan har man jobbet for å sikre plass til trærne og brukt bygulvet for å gjøre området mer tilgjengelig? Og hva skal skje i utviklingen av Bjørvika fremover?

Arrangementet er åpen for alle. På grunn av begrenset kapasitet er det påmelding til arrangementet. Send oss en e-post på bykuben@pbe.oslo.kommune.no for å få plass på byvandringen.

Møt opp ved det grønne byrommet på Anne-Cath. Vestlys plass. Underveis i byvandringen blir det stopp på Operastranda, Vannkunsten og Stasjonsallmenningen.

Arrangementet er en del av prosjektet Oslotrær i Oslo kommune. Les mer om prosjektet her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/oslotrar

Foran Deichman Bjørvika er det laget en midlertidig utstilling for og med trær. Den består av 65 unge trær, fordelt på 17 arter og samlet i to store grønne øyer. Når utstillingen tas ned i september, skal trærne videre til en av byens gravlunder, besøksgårder, skoler og ungdomsklubber, omsorgsboliger eller parker. Les mer om det grønne byrommet her: https://www.oslo.kommune.no/.../gront-byrom-pa-anne.../...

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.