Program

OBOS Boligkonferanse

OBOS Boligkonferanse markerer åpningen på Oslo Urban Week. Deltakelse er inkludert i billetten til Oslo Urban Week. Kryss av på deltakelse til OBOS når du kjøper billett til OUW. Bli med på OBOS Boligkonferanse 13. september. Årets tema: By og land. Hvordan vil vi bo i fremtiden?

Når: 13. september 2022, kl. 07:00 - 12:30

Hvor: Den Norske Opera og Ballett

Arrangør: OBOS

Type: Fysisk + streaming
Krever billett til OUW

Den norske Opera & Ballett
Årets OBOS-konferanse vil foregå på Den norske Opera & Ballett

OBOS Boligkonferanse

Vi har gått fra pandemi til krig og krise i Europa. Spenningene i verden er større enn på lenge, og de gjør noe med oss. Kanskje får de oss til å tenke nytt om hvordan vi vil leve og bo. Søker vi tilbake til naturen når verden blir usikker? Lengter vi etter et roligere og mer harmonisk liv? Er småbyen det nye store i byutviklingen?

Bli med på OBOS Boligkonferanse 13. september. Årets tema: By og land. Hvordan vil vi bo i fremtiden?

Blant foredragsholderne er den svenske arkitekturkritikeren Mark Isitt, som skal snakke om hvordan god arkitektur kan bidra til å gjøre livene våre bedre. Du møter også filosof Henrik Syse, lykkeforsker Ragnhild Bang Nes og byforsker Erling Dokk Holm.

OBOS Boligkonferanse er stedet hvor eiendomsbransjen, myndigheter, politikere, arkitekter, studenter og andre som tar byutvikling på alvor møtes for å få faglig påfyll, inspirasjon og diskusjon.

På boligkonferansen vender vi blikket mot den byutviklingen som foregår i randsonene av de store byene og i mindre byer. Er det her den framtidige byutvikling vil foregå? Hvordan skal vi skape gode bomiljøer som både tilbyr en boform som folk trives med og samtidig legger til rette for en grønnere livsstil og et levende byliv?

Forsker Marianne Tønnessen har i mange år analysert befolkningsutviklingen i Norge. Hun har nylig undersøkt hvem som flyttet ut av Oslo under pandemien. Nå er det store spørsmålet om de kommer tilbake, og om enda flere velger å leve livene sine i mer landlige strøk? Tønnessen kommer til boligkonferansen for å snakke om nettopp dette: hvordan pandemi, hjemmekontor og usikre tider påvirker hvordan – og hvor - vi ønsker å leve og bo.

PROGRAM:
Dørene åpner kl. 0830.
Konferansestart: 0900.
Slutt: 1430.

Deltakelse er inkludert i billetten til Oslo Urban Week. Påmelding gjøres som tilvalg i kjøpsprosessen til OUW.

For oppdatert program se her:

Mark Isitt

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week

Ved å bruke denne nettsidene samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Vi bruker dette til å gi deg en bedre brukeropplevelse og samle anonymiserte data om bruk av vårt nettsted.