22. mai 2024

Vil du teste ut hvordan det er å bo i Kvadraturen?

I år skal Oslo Urban Week bidra til å skape liv og aktivitet i Kvadraturen. Den perfekte måten å oppleve alt som skal foregå, fra frokostmøter og debatter til negronis og mingling, er å bo midt i hjertet av byen.

Ved å bo på Att | Kvadraturen under OUW får du også et naturlig møtepunkt der du kan arrangere møter eller lunche med gode bransjevenner og kollegaer. Foto: Petter Knutsen, WAL.

Det nye midtpunktet i Kvadraturen – hotellet Att | Kvadraturen – åpnet høsten 2022, og kan nå friste med hyggelige priser for deltagerne på Oslo Urban Week.

For lederen i programkomitéen, Maren Bjerkeng, har det blitt tradisjon å kjøre «staycation» under Oslo Urban Week. Hun ser frem til å bo på Att i september, og vil anbefale flere å gjøre det samme for å få den ultimate OUW-opplevelsen.

– Att er både et spennende hotellkonsept, verdt en staycation i seg selv, og en perfekt lokasjon for å kunne rekke over så mye som mulig under OUW, med under 10 min. gange til så godt som alle andre venues, sier Bjerkeng.

Revier, bar og restaurantkonseptet i første etasje og på tak er også et perfekt sted for å ta fysiske møter, Teams-samtaler eller få unna noen mail mellom slagene. I tillegg vil vi i år arrangere vår faste Negroni Talks i baren på Revier, forsetter Bjerkeng.

CEO i Att | Kvadraturen, Wilhelm Hartwig, ser frem til å få besøk av ivrige OUW-deltagere.

– Det er veldig gledelig at OUW i år er lagt til Kvadraturen. Vi gleder oss til å ta imot OUW-deltagere, og skal sørge for at de blir tatt godt vare på enten de bor her, kommer innom på lunsj eller deltar på arrangementene i våre lokaler, sier Hartwig.

Daglig leder i OMA, Rasmus Reinvang, oppfordrer til staycation på Att | Kvadraturen under Oslo Urban Week. Foto: Petter Knutsen, WAL.

Spesialrabatt for OUW-deltagere
Oslo Urban Week har inngått et samarbeid med Att, og årets deltagere får derfor 30 prosent rabatt dersom de ønsker å booke seg inn på Att | Kvadraturen under OUW.

Deltagere på Oslo Urban Week kan bruke rabattkoden OUW24 ved booking av hotellrom for 24. – 26. september. Tilbudet gjelder frem til 24.august.

Book her og bruk koden OUW24 for å få 30% rabatt.

Rommene på Att | Kvadraturen gir deg det du trenger for en god natts søvn i hjertet av byen. Foto: Pernille Munster.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week