25. august 2021

Trygg konferanse

Oslo Urban Week gjennomføres som et trygt arrangement i tråd med FHIs kjøreregler for smittevern. Vi oppfordrer deltakere til å stille med grønt koronasertifikat.

Oslo Urban Week skal være trygt for alle. Dersom du har symptomer, ber vi deg om å holde deg hjemme og følge konferansen fra vår digitale plattform.

Vi oppfordrer deg som ikke er fullvaksinert, til å ta en hurtigtest før du deltar på våre eventer. Både vaksinering og negativ test (gyldig i 24t) vil gi deg et grønt koronasertifikat.

Her kan du ta gratis hurtigtest

På vegne av det offentlige tilbyr Dr.Dropin gratis hurtigtester for deg som skal på større arrangementer. På Dr.Dropin sine kulturstasjoner kan du teste deg gratis og få 24 timer grønt koronasertifikat.

Du kan velge mellom følgende stasjoner:

JERNBANETORGET
Dr.Dropin Kulturstasjon Jernbanetorget
Jernbanetorget, Strandgata
Åpningstider: Man-søn, 08:30-20:00

NATIONALTHEATRET
Dr.Dropin Kulturstasjon Spikersuppa
Karl Johans gate 26
Åpningstider: Man-søn, kl. 10-17

BISLETT
Dr.Dropin Kulturstasjon Bislett
Louises gate 6 (hjørnet ved inngang 2).
Åpningstider: Man-søn, kl. 10-17.


-Drop-in tidligst 24 timer før arrangementet.
-Ta en test og få svar i løpet av 1 time.
-Negativ test er gyldig i 24 timer.

Logg deg inn på helsenorge.no og sjekk status på ditt sertifikat. Testen er kun tilgjengelig for personer med norsk personnummer/id-nummer som har tilgang til Helsenorge. Ved positivt svar blir du oppringt, får rødt koronapass og må bestille time i en testklinikk for å ta en PCR-test.

Noen eventer krever grønt koronasertifikat

Eventene Fight Club, Oslo Social Club og Oslo Urban Week - avslutningsfest krever fremvisning av grønt koronasertifikat i døren. For å unngå kø i døren, vennligst logg deg inn på helsenorge.no og ha passet klart før du kommer frem til vaktene.

Vi gleder oss til å se deg på Oslo Urban Week, og oppfordrer deg til å planlegge hvilke eventer de ønsker å gå på. Legg opp ruta her og husk å melde deg på de eventene som krever påmelding.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week