13. mars 2023

Påfyll døgnet rundt under Oslo Urban Week

Oslo Urban Week samler og inviterer alle med hjerte for byutvikling. Hvordan sikre at du ikke går glipp av noe under Oslo Urban Week? Utvid festivalopplevelsen med Staycation på Sommero for inspirasjon og påfyll hele døgnet.

Foto: Francisco Nogueira.

Faglig utvikling, inspirasjon og påfyll fra morgen til kveld kan nå utvides til en 24-timers opplevelse. I samarbeid med våre venner på Sommerro viderefører Oslo Urban Week det populære staycation-tilbudet for kulinariske, luksuriøse og avslappende hverdagsavbrekk.

Sommerro ligger sentralt på Solli og har blitt et hus for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder. Urbant, historisk og luksuriøst på samme tid. Det gamle hovedkontoret til Oslo Lysverker fra 1932 er forvandlet til 13 etasjer med opplevelser, påfyll og avkobling.

- Når vi i år er i Vika er det fantastisk å virkelig kunne bruke byen, og få en smak av storby og historisk sus ved å unne seg staycation in style. Det å kunne bo og jobbe nært der det skjer vil være alfa omega for deltakere. Samtidig er det en egen dimensjon å oppleve Oslo by på en ny måte, nettopp ved å være gjest, sier leder av programkomiteen Maren Bjerkeng. Hun ser selv frem til OUW-staycation på Sommerro.

Kort vei til alt som skjer med tidenes byutviklingsprogram

- Oslo Urban Week skal ta hele Vika i bruk – fra Sommerro til Trekanttomta. Her skal det legges til rette for møteplasser, både sosiale og faglige. Oslo Urban Week har etablert seg som landets viktigste møteplass for byutvikling. Sommerro blir et sted du som Oslo Urban Week-deltaker kan føle deg litt hjemme, og likevel langt vekk fra hverdagen, med kort vei til alle arrangementer og møteplasser. Her forlenger du opplevelsen til hele døgnet.

Oslo Urban Week har inngått et samarbeid med Sommerro som tilbyr hyggelige priser for overnatting til Oslo Urban Week-deltakere.

Sommerro ser de fram til å ta imot både tilreisende og lokale, nye som gamle gjester, under Oslo Urban Week. Med en deilig frokost i magen, morgenbad og velvære, kan deltakerne ta fatt på en ny dag fylt med arrangementer og møter, og så avslutte dagen med en night cap i Ekspedisjonshallen eller på taket med den feteste utsikten over byen.

Oslo Urban Week-deltakere inviteres også til å legge møter og lunsjer til Sommero.

MØTEROM

https://www.sommerrohouse.com/moter/

Her kan de klikke på de ulike møterommene.

Forespørsler sendes til event@sommerrohouse.com

FROKOST

Man kan booke bord ved å maile eh@sommerrohouse.com

Foto: Francisco Nogueira.
Foto: Francisco Nogueira.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week