2. mai 2022

Oslo Urban Week inntar det nye studenthuset i St. Olavs Gate

Det historiske bygget på Tullin med det karakteristiske spiret i St. Olavs Gate blir Oslos nye studenthus. Sammen med DARK Design Group og SiO skal blant annet det nye byggets potensiale, og mulighetene for et nytt innovasjonsdistrikt diskuteres.

I 2021 kjøpte Studentsamskipnaden SiO St Olavs gate 23 på Tullin. Det skal bli felles møteplass for studenter på tvers av utdanningsinstitusjonene.

Fra 13. - 15. september 2022, inntar Oslo Urban Week det historiske bygget. Dette er noen av temaene som skal diskuteres i studenthuset:

Hvordan lykkes med å styrke Oslo som kunnskapshovedstad?

Tidspunkt: 14. september, 13:00 - 14:00
Arrangør: DARK Design Group og SiO

Ifølge Oslo byrådets campusstrategi skal Oslo styrkes som internasjonalt attraktiv kunnskapshovedstad og næringsvennlig by. Hvordan skal vi jobbe med sentrum som et attraktivt sted for utdanning, forskning og innovasjon?

Hvordan skal vi dra bedre synergier mellom studentmiljøet og de kommersielle aktørene?

Tidspunkt: 15. september, 13:00 - 14:00
Arrangør: DARK Design Group

Noen av Oslos og Norges mest innovative teknologibedrifter og felles kontorarbeidsplasser (co-working spaces) er lokalisert i aksen fra Pilestredet til Kvadraturen. Hvordan skal vi lykkes med å ta ut potensialet i etableringen av et innovasjonsdistrikt i sentrum?

Oslos nye studenthus – For og av studentene

Tidspunkt: 13. september - 13:00 - 14:00
Arrangør: Velferdstinget/SiO

Hvordan skape en arena som fylles med liv og røre for studentene, samt bidra til en mer samlet studentby? Kom og hør hva Velferdstinget for Oslo og Akershus mener Oslos nye studenthus skal inneholde.

Få full oversikt over midlertidig program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week