24. juni 2021

Gjør det meste ut av Oslo Urban Week med staycation

Bransjen samles til «staycation» på Amerikalinjen under høstens Oslo Urban Week.

Oppfordrer til staycation under Oslo Urban Week. Fra venstre: Emelie Tornberg, Wilhelm Hartwig, Maren Bjerkeng og Linnéa E. Svensson

Gjenåpningen av Oslo går som planlagt og mange gleder seg til å ta tilbake bylivet. Programleder for Oslo Urban Week, Maren Bjerkeng, foreslår en pause fra hjemmekontoret og går for staycation under Oslo Urban Week den 7.-9. september, sammen med flere andre fra programkomiteen:

- Med over 30 arrangementer fra morgen til kveld gleder vi oss til å restarte bylivet med Oslo Urban Week. Vi i programkomiteen oppfordrer deltakere til å unne seg en velfortjent pause fra hjemmekontoret og gjøre det beste ut av høstens høydepunkt med staycation. Det å kunne bo og jobbe nært der det skjer vil være alfa omega for deltakere. Samtidig er det en egen dimensjon å oppleve sin egen by på en ny måte, nettopp ved å være gjest, særlig nå etter et år uten reiser, wining og dining.

Bo der det skjer

Både før og under pandemiåret har trioen Maren Bjerkeng (Aspelin Ramm), Emelie Tornberg (Selvaag Eiendom) og Linnéa Elisabeth Svensson (Greener Events) bodd på Amerikalinjen ved flere anledninger. Som selverklærte staycationers fremhever de flere fordeler ved å bo nært de mange arrangementene under Oslo Urban Week.

- Amerikalinjen er vårt «home away from home», ligger tett på der alt skal skje og fungerer utmerket som både hjem og kontor. Det å ha et sted å jobbe fra og ta møter, og samtidig ha muligheten til å trekke seg tilbake mellom slagene vil være et fortinn for oss som skal på Oslo Urban Week. På linja kan man få en god natts søvn etter lange kvelder og være først der det skjer, sier Emelie Tornberg.

Emelie Tornberg, Linnéa E. Svensson og Maren Bjerkeng håper å se flere fra bransjen på staycation til høsten.

Programmet for Oslo Urban Week er nettopp lansert og programansvarlig, Linnéa Elisabeth Svensson, bekrefter at noen arrangementer også blir lagt til hotellet:

- Oslo Urban Week skal ta hele Bjørvika og omegn i bruk – fra Amerikalinjen til Ekebergrestauranten. Blant annet vil eventet «Spådommer» hvor kjente bransjepersoner reflekterer rundt året som har gått og spår hvordan deres felt vil se ut etter pandemien er lagt til Amerikalinjen. Her møter byrådsleder Raymond Johansen og flere til en samtale med Stig Bech om byen etter pandemien.

Et sted å avholde møter og få følge opp e-post mellom slagene.

Frister med hyggelige priser

Oslo Urban Week har inngått et samarbeid med Amerikalinjen som tilbyr hyggelige priser for overnatting til OUW-deltakere.

- Det er særdeles hyggelig at eiendomsbransjen har lagt sin elsk på Amerikalinjen og vi ser fram til å ta imot både stamgjester og nye gjester under Oslo Urban Week. Med en deilig frokost i magen kan deltakerne ta fatt på en ny dag fylt med arrangementer og møter, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig.

Oslo Urban Week-deltakere kan bruke rabattkoden URBANWEEK ved booking av hotellrom for 7. og/eller 8. september. Med dette får man rabatterte priser på overnatting og én forfriskning fra Amerikalinjens bar Pier 42. Her kan du velge mellom 12 signaturdrinker hvor «Bjørvika» anbefales på det sterkeste.

Book her og få Oslo Urban Week-rabatt: https://amerikalinjen.com/online-booking/?promotionCode=URBANWEEK

Atlas Brasserie & Café

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week