2. september 2021

Gjør det meste ut av Oslo Urban Week

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Oslo Urban Week til uken! Her kommer noen tips på hvordan du kan få det beste ut av reisen som går over tre dager.

Stasjonsallmenningen. Foto: SLA_Øystein Haara

Legg opp løypa

Oslo Urban Week er en herlig potpurri av små og store eventer, og det blir full trøkk hele uka. Ta en god titt på programmet og planlegg hvilke eventer du ønsker å gå på, da får du det meste ut av dagene. Legg merke til at mange eventer krever påmelding, og meld deg på i tide. Flere eventer praktiserer drop in, så her er det lurt å møte opp tidlig for å sikre deg plass. Skulle du være uheldig å ikke få plass er du hjertelig velkommen til vår Streaming Lounge.


Hent passet ditt

Du har mottatt din billett på e-post. Billetten er en digital QR-kode som innløses ved å scanne den på registreringstasjonen på Folketeateret i Storgaten 21-23 (inngang fra Youngstorget) første konferansedag den 7. september, fra kl. 08:00-15:00. Her får du påsatt et festivalarmbånd som er gyldig for de tre dagene. Nå er du klar for det meste.

Dersom du ikke rekker å hente passet ditt på Folketeateret, kan du hente det på vår mobile registreringsstasjon - se etter Oslo Urban Week-sykkelen. Se når og hvor du finner sykkelen her.


Stikk innom vår Streaming Lounge

Vi har rigget til en Streaming Lounge på Sørenga Social Club (Sørengkaia 27). Her kan du ta en pust i bakken, følge våre eventer fra storskjerm og slå av en prat med sidemannen.

Åpningstider, Streaming Lounge:

Tirsdag: 09.00-16.30

Onsdag: 08.30-16.00

Torsdag 08.30-15.30


Spis godt

Bjørvika er stappfull av gode serveringssteder. Vær lur og inviter til arbeidsmøter og sosiale treff over en deilig frokost, lunsj eller middag mellom eventene. Se tips på gode steder for mat og drikke her.

Amerikalinjen er nominert som Årets transformasjonsprosjekt 2021 i OMA Awards

Staycation – ferie i egen by

Hva er bel bedre enn ferie i egen by? Særlig når byen er Oslo. Oslo Urban Weeks programkomité oppfordrer bransjen til å samles til «staycation» i Bjørvika. Det å kunne bo og jobbe nært der det skjer vil være alfa omega for deltakere. Samtidig er det en egen dimensjon å oppleve sin egen by på en ny måte, nettopp ved å være gjest.

Book deg inn på Amerikalinjen for én dag eller tre. Du får OUW-rabatt ved å bestille via denne linken.


Knytt nye bekjentskaper

Det bør være unødvendig å minne om, men vi gjør det likevel! De fleste av oss har for lengst blitt skremmende vant til hjemmekontor og en digital hverdag. Nå er det tid for å møtes utenfor skjermen, og være sosiale på ordentlig igjen. Beveg deg ut av komfortsonen og snakk med noen du vanligvis ikke snakker med, da kan magi eller et nytt forretningssamarbeid oppstå.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week