17. juni 2021

DNB Eiendomskonferanse legges til Oslo Urban Week

Med over tretti arrangementer på tre dager er det ingen tvil om at Bjørvika vil syde av liv og røre under høstens Oslo Urban Week. Nå bekrefter også DNB at de ønsker å bli med på moroa og legger sin eiendomskonferanse til den nye bransjearenaen.

Mathis Grimstad, Anne Helene Mortensen og Olav T. Løvstad ser fram til å samle bransjen til Oslo Urban Week.

DNB legger del én av sine eiendomsdager til Oslo Urban Week den 7. september. Konferansen avholdes i DNB Huset i Bjørvika hvor tematikken er hotell, handel og kontor, næringer som er hardt rammet av koronapandemien. Konsernsjef Kjerstin R. Braathen åpner konferansen og Arne Hjeltnes er konferansier, han skal blant annet intervjue Petter Stordalen.

- Vi gleder oss stort til å se kunder og samarbeidspartnere igjen. Programmet blir spikret i disse dager, men jeg kan bekrefte at Arne Hjeltnes skal intervjue Petter Stordalen om året som har gått, nåtiden og framtiden for hotell- og reiselivsbransjen. Det blir også to paneldebatter med kjente ansikter fra bransjen, sier Olav T. Løvstad som er leder for eiendomsseksjonen i DNB.

DNB Eiendomskonferanse avholdes i DNB Huset i Bjørvika.

Anne Helene Mortensen, adm. dir i DNB Næringsmegling tror det vil oppstå synergieffekter når eiendomskonferansen blir en del av noe større:

- Oslo Urban Week er en fantastisk arena å arrangere vår konferanse på. Hele eiendomsbransjen vil samle seg i Bjørvika disse dagene og jeg håper det blir litt «MIPIM-stemning» hvor man kan suse rundt fra arrangement til arrangement. Endelig kan vi i bransjen møtes igjen, ta en prat mellom slagene eller kanskje møtes over en lang lunsj?

Håper på kortreist MIPIM-stemning under Oslo Urban Week. Alle foto: We Are Live.

Styreleder i OMA, Mathis Grimstad er særdeles fornøyd med at DNBs eiendomsdager blir en del av OMAs nye storsatsning. Tidligere har både Veidekke og Sweco meldt at de flytter sine arrangementer fra MIPIM til høstens Oslo Urban Week. Også OBOS Boligkonferanse avholdes på Oslo Urban Week.

- OMA har lykkes med å samle hele eiendomsbransjen til Oslo Urban Week. Vi gleder oss til tre dager fylt med faglig og sosialt fra morgen til kveld. Bjørvika vil syde av liv og røre i perioden 7.-9. september. Dette vil du ikke gå glipp av, sier Grimstad som også er adm. direktør i Stor-Oslo Eiendom.

_____________________________________________________

Dette er det 25’ året hvor DNB arrangerer sin populære eiendomskonferanse og det fjerde året hvor den deles i to. Den første delen er lagt til Oslo Urban Week den 7. september og den andre delen avholdes den 16. september. DNB reserverer et antall billetter til den første delen av eiendomsdagene til Oslo Urban Week-deltakere. Mer informasjon om påmelding og fullstendig program kommer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week