5. mai 2023

Årets tema: Crisitunity

Kan krisetider øke vår kreativitet, skape bedre samhandling, bedre kvalitet og gi oss mer gjennomtenkte beslutninger? Under årets viktigste dager for byutvikling setter vi mulighetene som kan komme av kriser i fokus. Årets tema for Oslo Urban Week 2023 er "CRISITUNITY".

Et sammensatt ord av ordene "krise" og "mulighet". Begrepet refererer til ideen om at en krise kan gi muligheter for positive endringer og vekst. Ordet ble først introdusert for 2000 år siden i Kina. I moderne tid er CRISITUNITY fortsatt høyst relevant; ved å se på utfordringer som muligheter, kan man finne nye og innovative måter å løse problemer på.

I dagens stadig mer komplekse og utfordrende samfunn er CRISITUNITY en viktig tilnærming som kan hjelpe oss med å håndtere kriser og utfordringer på en konstruktiv måte og å se etter positive muligheter for forbedring og vekst. Dette ser vi er helt nødvendig i dagens byutvikling, med alle de krisene og utfordringene vi har møtt de siste årene og som kommer til å vedvare og ta nye former.

Hva krever det av alle aktørene som er del av byutviklingen? Hva betyr dette globalt og lokalt? Kan vi skape varig og positiv endring? Endrer det forbruksmønsteret vårt og hvordan påvirker det hvordan byene utvikler seg?

Sammen med rekordmange medarrangører og premissleverandører vil vi sammen dykke ned i hvorvidt kriser øker vår kreativitet, gir bedre samhandling, forbedrer kvaliteten og skaper varige mer gjennomtenkte beslutninger.

Velkommen til Oslo Urban Week

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for å motta nyheter om Oslo Urban Week